Log in en shop je favorieten 

|

Verzending binnen 48 uur

|

Je spaart ook online 5% van je aankoop 

|

Gratis verzending vanaf €75,- m.u.v. SALE

Blog

 1. Alles over het merk Nukus

   

  - Alles over het damesmode merk Nukus -

  NUKUS® is eigendom van Nick Vervoort en staat bekend om stijlvolle dameskleding gemaakt van luxe materialen zoals Italiaanse wol en Portugese stoffen. Het merk is Nederlands en brengt 8 keer per jaar nieuwe collecties uit. De kleding valt meestal conform de maat, maar de pasvorm kan variëren afhankelijk van de gebruikte stof, zoals elastaan. 

  Wie is de eigenaar van Nukus?

  De eigenaar van NUKUS® is Nick Vervoort. Het damesmode me

  Lees meer »
 2. Alles over het damesmode merk By Bar

   

  - Veel gestelde vragen By Bar -

  By Bar, eigendom van Barbara Brenninkmeijer, is een Nederlands merk bekend om tijdloze, duurzame dameskleding met een focus op kwaliteit en ethische productie. Het merk is gevestigd in Amsterdam en produceert kleding in landen zoals Portugal, India en Turkije. Over het algemeen valt de kleding conform de maat, maar de pasvorm kan variëren afhankelijk van het specifieke kledingstuk en eventueel gebruikte stretch materialen.

  Wie

  Lees meer »
 3. Alles over Studio Anneloes

   

  - Veel gestelde vragen Studio Anneloes -

  Hieronder geven we antwoord op de belangrijkste vragen over het kledingmerk Studio Anneloes. Je leert meer over de eigenaar, de eigenschappen, afkomst, de pasvorm, travel kwaliteit en vergelijkbare merken.

  Wie is de eigenaar van Studio Anneloes?

  De eigenaar van Studio Anneloes is Anneloes van der Heijden. Ze begon met Studio Anneloes in 2006 en heeft sindsdien een succesvolle en herkenbare kledinglijn gecreëerd

  Lees meer »
 4. Alles over het merk YAYA

   

  - Veel gestelde vragen YAYA -

  Hieronder geven we antwoord op de belangrijkste vragen over het kledingmerk YAYA.

  Wie is de eigenaar van YAYA?

  De eigenaar van YAYA is Mahmoudi M'Hamed. Hij is de oprichter van het Nederlandse modemerk YAYA. Het merk staat bekend om zijn casual en eigentijdse dameskleding en is opgericht in 1992 door Mahmoudi M'Hamed en zijn vrouw. Sindsdien heeft YAYA een groeiende aanwezigheid in de mode-industrie en biedt het een breed scala aan kledingstukken en accessoires voor vrouwen.

  Lees meer »