Log in en shop je favorieten 

|

Verzending binnen 48 uur

|

Je spaart ook online 5% van je aankoop 

|

Gratis verzending vanaf €75,- m.u.v. SALE

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe kun je een (gedeelte van de) bestelling retourneren? 

Is je aankoop toch niet wat je er van had verwacht. Geen probleem! Bij XAN Woman kun je je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren door terug te brengen naar één van onze winkels. Ook kun je het op eigen kosten naar ons terug sturen. In je pakket vind je het retourformulier. Deze graag volledig invullen en retour sturen naar:

 

XAN WOMAN 

Sterrebos 6

5344AM, Oss

 

Let op:

  • Bij sale met 30% korting is retourneren mogelijk, bij 50% & 60% korting alleen omruilen, bij 70% korting niet retourneren of ruilen.
  • De collectie Pre-Loved is het ook niet mogelijk om te retourneren. Het is wel mogelijk om na aankoop van een artikel van Pre-Loved te ruilen voor iets anders uit de Pre-Loved collectie.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Indien je beslist om de bestelling toch retour te sturen dan betaal je zelf de retourkosten.

Binnen welke termijn kan je een aankoop retourneren? 

Omdat we graag iemand anders weer blij willen maken met je artikel(en) waarderen we het enorm als je het artikel zo snel mogelijk retourneerd. Mocht dat niet lukken dan heb je de wettelijk retour periode van 14 dagen. Let op: Bij 30% korting is retourneren mogelijk, bij 50% & 60% korting alleen omruilen, bij 70% korting niet retourneren of ruilen.

Wanneer wordt het aankoopbedrag op je rekening teruggestort?

Indien je naar de winkel komt, wordt het bedrag dezelfde dag terugbetaald. Let wel op: dit kan dus niet via het kassasysteem van de winkel. Dit gaat via de rekening waarmee je hebt betaald. Indien je beslist het artikel op te sturen dan wordt 48 uur na ontvangst het geld teruggestort op de rekening waarmee je de aankoop hebt voltooid.

Wanneer kun je de bestelling verwachten?

Heb je aangegeven de bestelling op te willen halen in één van onze winkels? Dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een afhaalmoment in te plannen. Wil je de bestelling laten bezorgen op je (thuis)adres ? Wij versturen het pakket via PostNL binnen 48 uur na plaatsing van je bestelling. Woon je in de buurt van één van onze winkels? Dan kan het zijn dat één van onze collega's de bestelling bij je thuisbezorgd.

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling? 

Bestel je voor meer dan € 75,- dan berekenen wij GEEN verzendkosten. Een uitzondering is de Sale en verzenden naar het buitenland. Bij aankoop van artikelen uit onze sale en verzenden naar het buitenland betaal je altijd een bijdrage in de verzendkosten! Bij een bestelling van een waarde minder dan € 75,- berekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 3,95. Voor het verzenden van een pakket naar het buitenland betaald je €5,95.


Hoe kun je een klacht melden?

Dit kan telefonisch of per e-mail.  
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer: 0412-745099

Hoe kun je betalen?

Wij bieden de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, Paypal, CreditCard, Klarna pay later of Apple Pay.

Bezorginformatie

XAN Woman biedt de volgende bezorgmogelijkheden:

  • Wij komen het aan huis bezorgen indien je dichtbij onze winkels woont en we in de mogelijkheid zijn.
  • Je komt het ophalen in één van onze vier winkels. Deze zijn gevestigd in Oss, Rosmalen, Den Bosch en Uden.
  • Wij bezorgen via PostNL. Zodra het pakket verstuurd en onderweg is, krijg je van PostNL een e-mail met track&trace informatie. 

Bestellen

Winkelen bij XAN Woman Online kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Nadat je de aankoop hebt voltooid, gaan wij hier meteen mee aan de slag.

Contact met XAN Woman

Voor vragen, suggesties, klachten… Wat het dan ook mag zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan graag voor je klaar!

E-mail: [email protected]

Telefoon: 0412-745099