Log in en shop je favorieten 

|

Verzending binnen 48 uur

|

Je spaart ook online 5% van je aankoop 

|

Gratis verzending vanaf €75,- m.u.v. SALE

Pre-Loved

Pre-Loved collectie bij XAN Woman!

Een tweede leven geven aan items van onze klanten en personeel, dat is wat wij doen, dat is de Pre-Loved collectie! Shop jij graag bij XAN Woman, maar wil je ook een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is deze collectie echt wat voor jou! We hebben een prachtige collectie van hoge kwaliteit voor jou geselecteerd en bieden dit aan voor een leuke, toegankelijke prijs. Neem vooral eens een kijkje in de Pre-Loved collectie!

Help jij mee aan een betere wereld?

Twijfel je over het kopen van Pre-Loved, omdat je ook nieuwe collectie bij ons kunt shoppen? Wij begrijpen die gedachten, maar het is ook belangrijk om verder te denken en naar de toekomst te kijken. Kiezen voor tweedehandskleding is goed voor de planeet en voor je portemonnee! Deze milieubewuste keuze betekent dat je de planeet een warm hart toedraagt en wilt beschermen voor toekomstige generaties. Hoe minder kleding er geproduceerd wordt – want dat is wat er gebeurt als bestaande kleding langer meegaat – des te minder water en energie er wordt verbruikt en des te minder snel de afvalberg groeit. De vraag naar nieuwe kleding zal kleiner worden en de merken zullen milieubewuster gaan produceren. En het gebruik van materialen en de kwaliteit van hun producten verder verbeteren. Dus, hoe meer mensen kiezen voor producten uit de Pre-Loved collectie, des te beter het is voor de omgeving en de leefbaarheid.

De Pre-Loved spelregels:

  1. Geselecteerde klanten (helaas kan niet iedereen tegelijk) mogen in de toekomst hun gedragen kleding bij ons terug inleveren/aanbieden.
  2. Wij bieden deze klanten een online platform om deze producten onder onze naam in een aparte categorie (pre-loved) weer te verkopen. De producten zijn bij XAN Woman gekocht, ouder dan één jaar, maar jonger dan drie jaar.
  3. Eenmaal aangeboden op de webshop kun je dan prachtige XAN-merken tegen een zeer lage prijzen, maar met de look ‘als nieuw’ kopen. We selecteren nauwkeurig, er komen geen verwassen broeken of pluizige truien in de shop. Wij blijven daarin bepalen wat wel en wat niet in onze webshop komt. De artikelen worden altijd kritisch beoordeeld. Maar het mooiste is toch wel dat onze artikelen een tweede leven krijgen bij XAN Woman.
  4. En dat tweede leven, dat wordt beloond! De verkopende klant krijgt 50% van de opbrengst in de vorm van XAN-shoptegoed. De andere 50% is voor onze onkosten, personeel, fotografie, administratie, verzending, stomen, etc…. 

Ruilen en retourneren 

Omdat Pre-Loved al tweedehands is, werken wij met een andere retourprocedure dan met de rest van onze collectie. Het is mogelijk om na aankoop van een artikel van Pre-Loved te ruilen voor iets anders uit de Pre-Loved collectie. Het is niet mogelijk om te retourneren.

Kan ik zelf items toevoegen aan deze collectie?

Op het moment is het nog niet mogelijk om jouw kleding te verkopen bij ons. We zijn nog in de testfase met ons eigen personeel en geselecteerde klanten. We vinden het belangrijk dat alles nog in goede staat is en daarom zijn we secuur in het aannemen van de beste items. We willen jou als klant natuurlijk een mooi item garanderen waar je nog jaren van kan genieten.