- Alles over het damesmode merk Nukus -

NUKUS® is eigendom van Nick Vervoort en staat bekend om stijlvolle dameskleding gemaakt van luxe materialen zoals Italiaanse wol en Portugese stoffen. Het merk is Nederlands en brengt 8 keer per jaar nieuwe collecties uit. De kleding valt meestal conform de maat, maar de pasvorm kan variëren afhankelijk van de gebruikte stof, zoals elastaan. 

Wie is de eigenaar van Nukus?

De eigenaar van NUKUS® is Nick Vervoort. Het damesmode merk is in 2017 opgericht en is nog relatief jong.  De eigenaar heeft echter al vele jaren ervaring binnen de damesmode. In die periode heeft hij een liefde voor mode en ondernemerschap ontwikkeld.

Waar staat Nukus bekend om?

Nukus staat bekend om de tijdloze, stijlvolle items gemaakt van luxe stoffen. Alle kleding wordt gemaakt  van zachte en natuurlijke materialen met een hoge kwaliteit. Zoals wol uit Italië of stoffen uit Portugal. 8 keer per jaar brengt Nukus een nieuwe collectie uit. 

Waar komt het merk Nukus vandaan?

Het merk Nukus komt uit Nederland. De oprichter komt uit Rotterdam. De materialen komen vanuit Italië, Portugal, Turkije en China. Een aantal van de certificaten waar de fabrieken over beschikken zijn Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative), Global Organic Textile Standard (GOTS) en OEKO-TEX® (label voor duurzaamheid).

Hoe valt de kleding van Nukus?

NUKUS kleding valt zoals de maat die zij aangeven. Het is echter aan te raden om goed naar de pasvorm en de stof van de kleding te kijken. Als er bijvoorbeeld elastaan in de stof is verwerkt, zoals bij de NUKUS gilet, kan dit resulteren in een iets strakkere pasvorm vanwege de elasticiteit van de stof. Als je jouw bestelling thuis ontvangt en de NUKUS kleding valt toch niet zoals je had verwacht, hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt bij ons gerust iets retourneren.