Log in en shop je favorieten | Verzending binnen 48 uur | Je spaart ook online 5% van je aankoop | Gratis verzending vanaf €100,-

Ruilen & Retourneren

Retourneren online aankopen

Is je aankoop toch niet wat je er van had verwacht of is het niet de juiste maat? Geen probleem, bij XAN Woman kan je je aangekochte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst online retourneren.

Retourneren doe je zo:

  • Bij je online aankoop heb je een retourformulier ontvangen. Geen retourformulier? Hier kan je hem alsnog downloaden en printen.

  • Vul dit retourformulier zo volledig mogelijk in.

  • Verpak het ongedragen artikel voorzien van het aangehechte prijskaartje en de originele labels in de originele verpakking. Is verpakken in de originele verpakking niet meer mogelijk zorg dan voor een stevige verpakking. Voeg het retourformulier bij de artikelen.

  • Stuur het pakket (op eigen kosten) retour naar XAN Woman, Sterrebos 11, 5344 AL Oss. Bewaar het verzendbewijs.

Zodra wij het pakket hebben ontvangen en gecontroleerd ontvang je het aankoop bedrag binnen 4 werkdagen terug op de rekening waarmee je de aankoop hebt betaald. 
Natuurlijk kan je je online aankoop ook retourneren in de winkel.
De koffie staat altijd klaar! Je retour wordt in de winkel in ontvangst genomen, de terug betaling vindt plaats via kantoor.

Ruilen online aankopen

Wil jij je online aankoop ruilen voor een andere maat, andere kleur of ander item? Ook dat is geen probleem. Retourneer je aankoop zoals hierboven is aangegeven en plaats een nieuwe bestelling op de webshop of koop het item in de winkel.

Let wel op: Artikelen die meer dan 50% zijn afgeprijsd kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

 

Ruilen/Retourneren in de winkel

Bij aankoop in één van onze 4 winkels gelden daar andere regels voor als online aankopen. Ruilen/Retourneren kan in de winkel binnen 8 dagen, alleen met aangehecht kaartje en kassabon. Wij geven in de winkel geen geld terug maar een tegoedbon.

Let wel op: Afgeprijsde artikelen mogen niet geruild of geretourneerd worden.