- Veel gestelde vragen By Bar -

By Bar, eigendom van Barbara Brenninkmeijer, is een Nederlands merk bekend om tijdloze, duurzame dameskleding met een focus op kwaliteit en ethische productie. Het merk is gevestigd in Amsterdam en produceert kleding in landen zoals Portugal, India en Turkije. Over het algemeen valt de kleding conform de maat, maar de pasvorm kan variëren afhankelijk van het specifieke kledingstuk en eventueel gebruikte stretch materialen.

Wie is de eigenaar van By Bar?

De eigenaar van By Bar, Barbara Brenninkmeijer, is een Nederlandse onderneemster met een passie voor mode en duurzaamheid. Ze heeft het merk By Bar opgericht en heeft het laten uitgroeien tot een bekende naam in de modewereld. Onder haar leiding heeft By Bar zich gericht op het creëren van kwalitatieve kledingstukken die niet alleen modieus zijn, maar ook duurzaam en ethisch verantwoord worden geproduceerd. Haar visie heeft bijgedragen aan het succes en de herkenbaarheid van het merk By Bar in de mode-industrie.

Waar staat By Bar bekend om?

By Bar staat bekend om zijn tijdloze en duurzame dameskleding. Het merk is gewaardeerd om zijn eenvoudige en stijlvolle ontwerpen die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. By Bar hecht veel waarde aan duurzaamheid en eerlijke productie, wat betekent dat hun kleding vaak is gemaakt van hoogwaardige materialen en met aandacht voor ethische productieprocessen. Klanten associëren By Bar vaak met kwaliteit, comfort en een tijdloze uitstraling in de mode-industrie.

Waar komt het merk By Bar vandaan?

Het merk By Bar komt oorspronkelijk uit Nederland. Het hoofdkantoor van By Bar is gevestigd in Amsterdam. Barbara Brenninkmeijer komt ook uit Amsterdam. 

Waar wordt de kleding van By Bar gemaakt?

De kleding van By Bar wordt vaak geproduceerd in verschillende landen, waaronder Portugal, India en Turkije. De exacte productielocatie kan variëren afhankelijk van het specifieke kledingstuk en seizoen. Het merk heeft een focus op duurzaamheid en eerlijke productie, en ze selecteren zorgvuldig fabrikanten die aan deze normen voldoen. 

Hoe valt de kleding van By Bar?

De kleding van By Bar valt meestal conform de aangegeven maat, maar de pasvorm kan variëren afhankelijk van het specifieke kledingstuk en de gebruikte materialen. Het is raadzaam om de maattabel & pasvorm informatie te raadplegen voor specifieke kledingstukken, vooral als ze stretch materialen bevatten.