Log in en shop je favorieten 

|

Verzending binnen 48 uur

|

Je spaart ook online 5% van je aankoop 

|

Gratis verzending vanaf €75,- m.u.v. SALE

Stories

XAN stories

Ons verhaal

WE NEMEN JE GRAAG MEE IN EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN 

Ik ga jullie vanaf nu proberen mee te nemen in XAN achter de schermen. Ik vertel, leg soms uit en hopelijk inspireer. Shoot me als ik te langdradig (nooit in spraaktaal, wellicht wel op papier) ben of te kort door de bocht (meestal). 

- XAN -

Merkenpakket

3 maanden na de opening

Veel verandering

Eigenlijk ben ik helemaal niet van terugblikken maar in dit geval maak ik een kleine uitzondering. Een terugblik op een roerige verbouwingstijd in OSS en de daaropvolgende openingsweken. Het fijne aan terugkijken is soms ook even beseffen dat het meest intensieve gedeelte erop zit.

LEES MEER

Nieuwe winkel

Verhuizen, verbouwen, nieuwe merken

Vernieuwing

Verhuizen, niet altijd de leukste bezigheid. Alleen als je denkt aan het uiteindelijke resultaat. Dit jaar gaat XAN Woman verhuizen. Zowel met ons kantoor als de winkel in Oss. En het leukste van deze verhuizing is toch wel de samensmelting van ons online (onze webshop) en offline (onze winkels) team.

LEES MEER

XAN Kerstborrel

Fijne feestdagen

Kerst, sale & inkoop

De december maand. Voor ons (en voor vele) echt een hele drukke maand zowel zakelijk als privé. Enerzijds voorbereiden op de feestdagen (eigenlijk het belangrijkste) en anderzijds gaan we ook altijd al heel voorzichtig starten met SALE.  

LEES MEER

Fotoshoot Xandra

Het nieuwe ondernemen

Fotoshoot

Een kijkje achter de schermen. Vandaag de dag vinden we dat allemaal heel normaal. Via de socials kijken we in de keuken van allerlei bedrijven en privé levens en een mix daarvan. De mix daarvan levert volgers op! Mensen vind het leuk om lekker door het leven van een ander te scrollen... Het is een ware trend. De grote vraag is natuurlijk; wil je daaraan meedoen? 

LEES MEER

Najaarstrends

Vakantie, inkoop, collectie

Zomer 2022, we zitten er vol in, wat een prachtige dagen hebben we al gehad en wat gaan de komende weken brengen. In de zomer is mijn vakantie vaak kort. Kort, omdat ik met 3 petten op in XAN zit. De sale is gestart, mijn zomerinkoop voor 2023 in volle gang en de leveringen voor het komende najaar 2022 staan letterlijk voor de deur. 

LEES MEER

Vakantie Story Xandra

Vakantie tips

Op vakantie!

De zomervakantie staat voor de deur en dat vind ik héérlijk!
De warme gezellige vakantielanden opzoeken, heerlijk eten, cocktails en wijntjes drinken en genieten van goed gezelschap. Maar wat nemen we precies mee op vakantie? Het inpakken van die koffer is altijd zo’n gedoe, al zeg ik het zelf. We proppen het liefst die koffer ‘rammetje’ vol en het ergste is, de helft gaat weer schoon en onaangeraakt mee terug naar huis. 

LEES MEER

Xan online

Niveautje hoger!

Na 1,5 jaar sleutelen en verbouwen aan onze webshop komen we heel dichtbij mijn ideale plaatje.
Nu het team nog uitbreiden zodat we samen sterk staan. Daar hebben we toppers voor nodig. Een prachtige uitdaging zou ik zeggen in een enorm fijn bedrijf met alleen maar leuke collega’s met dezelfde drive.

LEES MEER

Moederdag

Omarm je moeder

Moederdag, ieder jaar weer zo’n commerciële dag. En ook dwingt het me om even na te denken over wat voor soort moeder ik ben en mijn moeder voor mij is. Ben ik een lieve moeder, een gekke moeder, een hippe moeder, een onbezorgde moeder, een verantwoordelijke moeder, een energieke moeder, een moeder op leeftijd of nog steeds gewoon hip en meegaand met de tijd?

 

LEES MEER

Duurzaam gekozen

Duurzaam bij XAN

Duurzaamheid en mode gaan meestal niet echt samen. De branche waar ik zo dol op ben is op één na de grootste vervuiler ter wereld. Extra belangrijk dus om toch een steentje bij te dragen aan een gezonder milieu.

 

LEES MEER

Relaxed of gestrest

Winkels gesloten

Genoeg reden om te stressen maar ik weiger! Weiger om mee te gaan in… Dus voor mij de komende weken meer ontspanning dan tijdens de andere lockdown’s. We hebben onze webshop (ja, ik moest er toch aan geloven) op orde. Hij is voor mijn gevoel al 100.000 keer opnieuw neergezet. Ik heb van deze investering al meerdere winkels kunnen verbouwen maar we gaan niet zeuren, het DING staat.

LEES MEER

Tegenstrijdigheid

Korte broeken en kerst

Vandaag was weer zo’n dag waarop alles kriskras door elkaar heen loopt. Ik vaar daar meestal heel erg goed op. Ik vind het leuk om jullie daar vandaag een klein beetje in mee te nemen. De meeste mensen die mij persoonlijk kennen zien me wel als een bezig bijtje maar hoe mijn dag eruitziet in deze tijd van het ondernemen is lastig voor te stellen.

LEES MEER

Pre-Loved

Meer shoptegoed bij XAN

Allereerst, nieuwe routes, ik bewandel ze graag. Ik denk graag in de toekomst en bouw aan mooie concepten. Soms probeer ik wel eens wat. Soms is het een succes, soms ook niet. Ach dat is wie ik ben en dat vind ik vooral leuk om te doen. Zo kwam deze op mijn pad. Een mix van vele voorbeelden met een echt XAN sausje eroverheen.
LEES MEER

Route inkoop

Een dag uit het leven van Xandra  OP INKOOP

De dag begint vroeg met de normale ochtend stress, kids naar school, schaaltje yoghurt en een kopje thee. 
Eenmaal de kids op de fiets uitgezwaaid te hebben mag ik even rustig in de chill stand. Kopje koffie erbij en mijn plannen voor de dag nog eens rustig voorbij laten komen. En dan in de hoogste versnelling op mijn doel af…
LEES MEER