Log in en shop je favorieten | Verzending binnen 48 uur | Je spaart ook online 5% van je aankoop | Gratis verzending vanaf €100,-

Digitale Kado Kaart

Wil je een goede vriendin of lief familielid verrassen met een tof kado? De XAN kadokaart is onze tip! Hiermee kan zij shoppen bij 1 van onze 4 winkels of natuurlijk online in de webwinkel. Ideaal, want ze kan iets uitzoeken helemaal in haar eigen smaak en stijl. Als je de kadekaart online koopt zorg dan dat je bent ingelogd want dan spaar je ook voor XAN Kadetegoed. Let goed op dat je jouw mailadres goed invult want daar ontvang je na betaling ook de kadokaart op. Vervolgens kan je zelf de kadokaart afdrukken of ophalen in de door jouw gekozen winkel. Veel plezier met het geven van dit leuke kado!
€ 0,00
Zonder kosten af te halen in één van onze winkels
Laden...
Boven €100,- gratis verzending
Cadeaucard Waarde
Product informatie
Naam Digitale Kado Kaart
Artikel Memo Wil je een goede vriendin of lief familielid verrassen met een tof kado? De XAN kadokaart is onze tip! Hiermee kan zij shoppen bij 1 van onze 4 winkels of natuurlijk online in de webwinkel. Ideaal, want ze kan iets uitzoeken helemaal in haar eigen smaak en stijl. Als je de kadekaart online koopt zorg dan dat je bent ingelogd want dan spaar je ook voor XAN Kadetegoed. Let goed op dat je jouw mailadres goed invult want daar ontvang je na betaling ook de kadokaart op. Vervolgens kan je zelf de kadokaart afdrukken of ophalen in de door jouw gekozen winkel. Veel plezier met het geven van dit leuke kado!
  • Geen verzendkosten vanaf €100,- binnen Nederland. In het buitenland hanteren we standaard €10,- verzendkosten.
    We streven ernaar om zoveel mogelijk zelf te bezorgen. Daarvoor hanteren we een straal van 15km om onze winkels.
    Mocht je jouw bestelling graag willen ophalen in de winkel dan heten we je van harte welkom.