Log in en shop je favorieten 

|

Verzending binnen 48 uur

|

Je spaart ook online 5% van je aankoop 

|

Gratis verzending vanaf €75,- m.u.v. SALE

Absolut Cashmere | Bespaar online 5% | Verzending binnen 48 uur

absolute casmere knitwear

HEERLIJKE KWALITEIT EN 100% CASHMERE

Wat Absolut Cashmere als merk zo uniek maakt is dat ze gebruik maken van een speciale methode om de cashmere vezels in de truien en vesten zo mooi mogelijk te kleuren. De toepassing van prachtige natuurlijke pigmenten is een zeer milieubewuste keuze. Door te werken met deze unieke methode gaat de kwaliteit en de zachtheid van de producten niet verloren.

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
 1. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 124,50 Normale prijs € 249,00
 2. Premium - absolut cashmere spencer
  Vanaf € 69,50 Normale prijs € 139,00
 3. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 109,50 Normale prijs € 219,00
 4. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 109,50 Normale prijs € 219,00
 5. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 119,50 Normale prijs € 239,00
 6. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 119,50 Normale prijs € 239,00
 7. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 104,50 Normale prijs € 209,00
 8. Premium - absolut cashmere trui
  Vanaf € 104,50 Normale prijs € 209,00
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Absolut Cashmere

Het merk Absolut Cashmere staat bekend om hun prachtige truien in de meest gave en eyecatching kleuren. Dit hoogwaardige kledingmerk legt haar volledige aandacht op het ontwerpen van prachtige truien en vesten van hoge kwaliteit die iedere vrouw graag wil dragen. 

De mooiste bovenkleding in prachtige kleuren

Wat Absolut Cashmere als merk zo uniek maakt is dat ze gebruik maken van een speciale methode om de cashmere vezels in de truien en vesten zo mooi mogelijk te kleuren. De toepassing van prachtige natuurlijke pigmenten is een zeer milieubewuste keuze. Door te werken met deze unieke methode gaat de kwaliteit, noch de zachtheid van de producten niet verloren.

Ecologisch verantwoorde productie

Bij Absolut Cashmere heeft goede kwaliteit de hoogste prioriteit. De zin “als je wilt dat iets goed gedaan wordt, doe het dan zelf” is echt op hen van toepassing. Het gerenommeerde kledingmerk heeft een eigen cashmere productiecentrum in de binnenlanden van Mongolië. Van eigen geitenkuddes en zijn herders, de verwerking van het ruwe materiaal tot en met de prachtige sweaters die in jouw kast hangen. 

Wat is Cashmere? of Kasjmir?

Cashmere is de allerzachtste en meest luxe wol en komt van de chyangra, een berggeit. De dieren leven in kuddes in de Himalaya, Mongolië en de Perzische hooglanden. Om opgewassen te zijn tegen de strenge kou hebben de geiten een heel warme ondervacht, die eens per jaar met de hand wordt uitgekamd. De opbrengst is met 100 tot 150 gram per geit zeer beperkt en dat verklaart de hoge prijs. Kasjmier is zo zacht en warm omdat de wol bestaat uit de allerdunste vezels met een dikte van 10 tot 20 micron. Dat is heel erg dun. En daardoor ook heel zacht en warm. De wol prikt niet in tegenstelling tot andere wolsoorten waar toch veel mensen allergisch voor zijn.

De keuze van XAN

Xandra koopt Absolut cashmere met veel trots in omwille van zijn prachtige cashmere in sterke kleuren. De combinatie met de prachtige modellen maakt het helemaal af! Deze pulls zijn echt essentieel in je kledingkast en zorgen dat je je direct krachtig en elegant presenteert.  

Bestel de mooiste dameskleding van Absolut Cashmere lekker vanuit je eigen stoel online op www.XANwoman.nl of kom gerust eens langs in één van onze Xan winkels in Uden, Rosmalen, Oss en Den Bosch. Vergeet niet je aankoop in onze kledingwinkels te laten registreren op je klant account of log in met je gegevens in onze webwinkel, dan spaar je automatisch voor XAN spaartegoed.