Jij magerzijne

COT-7833logo

Warm & Comfi!

 

Trends... een woord wat al veel te lang wordt gebruikt om iemand te vertellen wat ze 'moeten' dragen. Maar wat is nu eigenlijk een trend? Is dat een thema, een kleurcombi, een model broek of iets waarvan jij vind dat het jou 'nieuwe' stijl is? Als je het mij vraagt kan het een combi van alles zijn. Ieder seizoen kijk ik naar de mode zoals deze mij wordt aangeboden door mijn favoriete XAN merken en zoek ik naar de XAN vernieuwing. Ik zoek naar een behoefte die aansluit bij mijn klanten. Bij jou dus. Omdat ik liever praat over jou stijl ipv de algemene trend heb ik besloten meer te gaan spreken maar over materialen, modellen, kleuren... Ik plak daar een XAN 'titel' aan vast en jij doet er lekker mee wat je er mee wilt doen. 

Warm & Comfi is wat ons aanspreekt in de mode van Najaar 2016. Heerlijk wegduiken in een prachtige pullover met grote kol of een lang vest. Eindelijk is het kolletje weer terug van weggeweest. Zowel in blouses als in T-shirts als in prachtige truien. De nek mag weer hooggesloten zijn.

SWfall16campaign08
MH_stoltz_aw16_959

Super vrouwelijke
tops/ blouses 
heerlijke oversized
jurken

YAYA_FW16_DW4_51608
SWfall16campaign16
SWfall16campaign10

Zowel de kleuren als de breisels geven een warm gevoel

xan-kleur-1
bovenste-foto.1

black noir negro swart schwarz

OEPS, Alweer zwart?  YEP, we kunnen er niet omheen. Zwart is officieel geen kleur maar bij XAN is zwart weldegelijk een 'kleur'. Dagelijks is het een van de belangrijkste 'kleuren' van een set. Persoonlijk vind ik het ook erg mooi om zwart met zwarte denim te combineren of een mooie witte blouse! Dit seizoen zien we in onze winkels ook een legio aan zwarte; jurken (oversized of juist mooi fitted, en de lengte kan een simpele jurk dan weer een stuk modischer maken), rokken (nog steeds mooi over de knie), blazers (mag niet ontbreken in je kast), blouses (in een prachtige travel/stretch kwaliteit, een absolute hit bij ons), broeken (de mannenpantalon is bij XAN een echte doorbraak in vele varianten).... kortom zorg maar dat je een mooie zwarte schoen in je garderobe hebt en wij zorgen voor de set... 


FOTO11-1113-1
afb3-hk

colourfull rebel  
prachtige sweats
en shirts

SWfall16campaign23
CRFallWoman 15
afb6-madam-stolz

interieur 
madam stolz 

xan-woman-magazine-14
geisha-print-jasje

acceptabele prints anno 2016

Wat is nu echt acceptabel als we het hebben over prints. Voor een ieder is dat anders. Sommige dames komen weg met 'alles', sommige het liefst alleen maar effen en zo minimaal mogelijk prints. Ieder z'n ding zeg ik altijd. Dit seizoen staat nog steeds in het teken van bloemenprints. De bloemenprints zijn wat fijner en hebben een ouderwetste uitstraling. Retroinvloeden zijn weer helemaal terug. Langzaam maar zeker gaan bloemen plaats maken voor iets nieuws. Ruit motieven. Ik heb deze stap tijdens mijn inkoop (najaar 2016/17) al gezet. Want niet iedereen is een bloemen type... Dus de ruitjes (zonder kak te zijn) zijn bij ons al een feit en worden heel goed opgepakt door onze klanten. We hebben mooie getailleerde, beetje vintage achtige, ruit blouses van LTB. 

Daarnaast zien we nog steeds strepen in diverse variaties (shirts, blazers, jurken, broeken) en animal prints. En als we het dan hebben over animal prints... dan kunnen we toch wel zeggen dat sommige dames beter bepaalde trends kunnen overlaten aan andere dames..;-) 

xan-woman-magazine-16
xan-woman-magazine-17

uberchique
het vouwenpak

xan-woman-magazine-18
xan-woman-magazine-19
xan-woman-magazine-20

stripes en 
retroprints

xan-woman-magazine-21